1 dl sukker i form (smal brødform) - settes i ovnen til det smelter - følg med hele tiden så ikke sukkeret brenner. Sukkeret skal være flytende og ser ut som flytende lys karamell. Avkjøl.
1 liter helmelk (kok opp og avkjøl)
7 egg
4 ts vaniljesukker (gjerne mer)
1 dl sukker
Bland egg, v.sukker, sukker - og rør sammen. Siles gjennom melsikt for å få ut de små "tråene" av eggene.
Bland eggeblanding med avkjølt melk og hell i formen med avkjølt karamellisert sukker.
Sett i ovnen på 100 grader (varmluft) - i 2-2,5 timer. I min ovn måtte jeg skru opp varmen siste halvtimen - totalt 3 timer. Stikk en kniv i puddingen for å sjekke om den er ferdig - ingen pudding skal feste seg til kniven - da er den ferdig.
Enjoy ♥
1 liter helmelk (kok opp og avkjøl)
7 egg
4 ts vaniljesukker (gjerne mer)
1 dl sukker
Bland egg, v.sukker, sukker - og rør sammen. Siles gjennom melsikt for å få ut de små "tråene" av eggene.
Bland eggeblanding med avkjølt melk og hell i formen med avkjølt karamellisert sukker.
Sett i ovnen på 100 grader (varmluft) - i 2-2,5 timer. I min ovn måtte jeg skru opp varmen siste halvtimen - totalt 3 timer. Stikk en kniv i puddingen for å sjekke om den er ferdig - ingen pudding skal feste seg til kniven - da er den ferdig.
Enjoy ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar