lørdag 29. januar 2011

Vårt nye familiemedlem...


På torsdag fikk vi møte vår nydelige, lille Eurasier-valp! Hun bodde hos sin storfamilie, på Mesnali, samme med 5 menneske-søsken og 11 store og små, Eurasiere og Samojeder, - om jeg husker rett antall! Det var iallefall en livlig bunch! Hun lekte med søsken, og samojed-valper, mens mamma passet godt på!

Mamma`n skjønte at noe var på ferde da vi kom tilbake dag nummer to, for å hente lille-jenta hennes, - så hun var nøye med masse kos - og tok finpussen på jenta si!

Hun og Joachim ble fort venner - og var uadskillelige på hele veien hjem! I natt har hun og Joachim sovet ved siden hverandre, i stua! Hun i det åpne buret sitt - og han ved siden av, på madrass! Så hun sov hele natten - ikke noe piping og savn når hun hadde Joachim hos seg :)

Våre to skogkatter, Pernille og Nøstet er litt skeptiske - og nyskjerrige! Håper det går seg til - uten de helt store konfrontasjonene!

Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med lille-jenta, som ikke har fått navn enda! Era, Pia - det er et par av forslagene....men foreløbig har ikke Joachim bestemt seg!

Nå sover jenta....og vi sitter og ser på henne - og smiler :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar