mandag 10. oktober 2011

Om gips, krabbefiske og koselige innekvelder...

Ruskevær, storm, regn og blåst! Det er høsten på Vigra i år! I fjor på denne tiden kom den første snøen - og i år som i fjor kryper snøen lengre og lengre ned fra høye fjelltopper, men heldigvis bare en og annen haggelskur her nede på bakken, enn så lenge!

Selv og jeg er en sommerjente og elsker varme dager, så har denne årstiden sin sjarm! Mørke kalde kvelder og ulende vinder inviterer til fyr på peisen, pledd og varme drikker! Sosiale stunder med venner og familie - gode måltid og fine samtaler. Godstunder å bære videre i hjertet!

I helgen fikk jeg av gipsen! Godt men vondt! Med smerter i armen var det herlig å få tankene over på noe annet med noen timer sammen med Anita, Ask og Simon! Krabbefiske og en liten viner i fjøra slår sjelden feil :) Kvelden gikk som et poff med gode samtaler og mer vin!

I dag har jeg hatt besøk av både Lise og Øyvind! Kaffi, godprat - og senere middag! Tante Monica bød på pannekaker i ruskeværet og det skal jeg si deg slo godt an! Ingenting er så koselig som å mette sultne mager som virkelig setter pris på maten! Pannekaker, Bacon og fruktsuppe! Akkurat som mamma pleide å lage da vi var små :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar