fredag 16. november 2012

Et herremåltid for 2 ♥


Så moro å eksperimentere med nye oppskrifter! Jeg fant en spennende oppskrift med kylling - og mange spennende ingredienser! 

Kyllingfillet, med rosenkål, sukkererter, stekt Champignon, karamellisert løk (redusert rødvin, sukker, vann, kanelstang), potetmos av potet, sellerirot og fløte, - og en utrolig spennende saus! 

Kremet Solbærsaus

1,5 dl vann, 1 hønsebuljongterning, 3 dl Creme Fraiche, 1 dl fløte, 1 dl solbærsirup, 2 ss soyasaus, 6 stk knuste einebær, 1ss frisk Timian, 1/2 ss nykvernet pepper. 

En nydelig rett, med perfekt blanding av søtt, salt og syrlig!

Ps - jeg surret kyllingen i bacon og etterstekte den i ovnen. Baconet ga et hint av salt som jeg følte måtte til for å balansere retten. 

Rett og slett nydelig!

Og med godt selskap -
enda bedre 





Her finner du oppskriften:

1 kommentar:

  1. Hei Monica!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett