fredag 18. mai 2012

En nydelig dag, i regnet :)

Gratulerer med dagen! En flott 17.mai er snart over. Vi startet med en like fantastisk frokost, som i fjor, hos Anita og Bjørnar! Nydelig vertskap - nydelige gjester - og nydelig mat :) Bobler i glasset og deilige hjemmelagde, velsmakende retter i alle regnbuens farger, på fatet!

Det har regnet tett i dag - men det lot ikke til å affektere alle som hadde møtt opp for å følge barnetoget fra kirken, til skolen! Leker, musikk, prat og gratulasjoner, kaker og kaffi!

Det er flott å se så mange møte for å feire nasjonaldagen vår - på tross av været. Slik en flott tradisjon som får oss til å tenke på og ære de som kjempet for at vi skulle få leve i et fritt land!

Vi avsluttet feiringen hos mamma og pappa - med mamma`s hjemmelagde brennsnut. Nyyydelig :) Mamma hadde laget karamellpudding - og Inger-Helen hadde laget Islandkake - så jeg er glad for at Era og jeg har sneket oss til et par turer i løpet av dagen! En million kalorier inn - og 500 ut - det regnskapet sprakk nok uansett hvordan vi vender og vrir i dag - men hvem bryr seg på en dag som denne! Hipp hipp hurra :))

Gratulerer med dagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar