Kjøttboller i tomatsaus smakte helt topp i dag! Enkelt, raskt og smakfullt! Noe de fleste liker!
I dag laget jeg min egen vri med det jeg fant i skuffer og kjøleskap - og det ble såpass bra at jeg tenkte jeg kunne dele med dere!
For 2 personer trenger du - ønsket mengde spaghetti (kokes etter pakkens anvisning) - 200 gr kjøttdeig (For å spe kjøttdeigen: 1 egg - 1 ss potetmel - 1ss vann - 1 ts krydder - 1/2 ts salt - parmesan) -
Saus: 1 boks hermetiske tomater - 1 ts tomatpurè - 1 ts italiensk krydder (feks Provencekrydder) -1 ts brunt sukker (kan sløyfes, men sukkeret runder av smaken i sausen *triks*) - 1/4 løk - 1/4 paprika - 1 hvitløksbåt - 1/4 raspet gulrot - 2 ts olivenolje.
Spe kjøttdeigen - og stek kjøttboller.
Stek løk, paprika, gulrot - tilsett hvitløk mot slutten. Tilsett krydder, salt, sukker, tomatpurè og hermetiske tomater. Du må gjerne ha i en liten slump med vin (rød eller hvit, om du har, - kan sløyfes.) Spe med kokekraften fra pastaen om sausen blir for tykk. Eller litt buljongvann setter også fin smak. Ha i kjøttbollene og la det putre en stund på svak varme.
Delish :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar