mandag 30. mai 2011

Å rusle i synnavind...

I dag varmet synnavinden våre kalde kinn! En slik vind som rasler i gresset og hvisker at det er sommer, selv om vi har litt vanskelig for å tro det! Siste dagers kalde vinder og regn har forsterket lengselen etter sommeren!

På turen i dag gikk vi forbi hestene som Era har blitt så glad i! De er så vakre, ville og fri! Jeg tror at både jeg Era og jeg ønsket vi var hester for en stakket stund! Løpe over markene i vill galopp! Kjenne vinden i håret og friheten flyte i årene! Når vi kommer, løper de oss ofte i møte og stopper og ser! Ser på Era - og hun på dem! Herlig skue!

Vi besøkte Martha og familien i ettermiddag! Alltid like koselig! En god kopp kaffi og en god prat! Skjønne Sander som stadig lærer flere ord og klarer det meste....sååå sjarmerende liten kar!!

Nå er det midnatt - og ute er det fortsatt litt lyst! For en deilig tid vi har i vente, med lange dager og lyse netter.....Grip dagene, kjære venner og lesere....besøk noen du er glad i....en kopp kaffi....en god prat...de små tingene, som er selve livet......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar