fredag 13. august 2010

Vær...eller ikke vær...

På våre kanter av landet styres vi ofte av været. Det er været som bestemmer hvilke aktiviteter vi kan foreta oss. Denne sommeren har vært litt slik - om en ikke har trosset litt været - og gjort fineværsting selv om det så ut til å bli en "styggeværsdag". Slik har vi fått mange flotte øyeblikk og vakre dager. Dager som har overrasket med silkemyk luft under skyer. Vakre solnedganger gjennom regn og tåke. "Varm" sjø i en vindfull og våt sommerkveld.

Det har vært mye godt og varmt vær også - men en av de vakreste kveldene hadde jeg i går, sammen med min bror og min lille nevø. Vågen lå stille som fløyel. Vi satt på stranden i hver vår fluktstol. Kaffe - med melk - noe lite å bite i - sandslott og avslappet stemning.

Flere gode venner og familie kom til. De hadde med reker - rosèvin - rips og bringebær. Vi fyrte på grillen. Barna lekte gjemsel mellom store stener, tuer med strå og strandgress. Flere kom til - og badet - lo - og laget gode lyder i den stille sommerkvelden. Tåken rullet innover havet og stranden - men i le av myke sandbanker strekte vi sommernatten......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar